• Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum 7. august 2014.  Landbruksstatsråden var invitert til arrangementet for å delta i et seminar med tittelen «Gull og grønne skoger – nye grep for å øke skogens verdi og glede for alle».  I innlegget hun holdt i museets auditorium understreket hun skogens næringsmessige betydning, som arbeidsplass for 4 600 mennesker bare i Hedmark fylke, men også som en arena for fritidsaktiviteter, som jakt og fiske.  I denne siste sammenhengen gjorde hun et poeng av at skogsbilvegene ikke bare er transportårer for tømmer, men også viktige ferdselsårer som gjør naturen tilgjengelig for rekreasjonsformål.  Hun framhevet også grunneiere som evnet å etablere næringsinntekter knyttet til tilrettelegging for jakt og fiske på egne utmarksarealer.  Etter seminaret - der også generalsekretær Espen Søilen fra Norges jeger- og fiskerforbund og administrerende direktør Erik Lahnstein fra Norges skogeierforbund var aktører, besøkte statsråd Listhaug utendørsarrangementet i Norsk Skogmuseums friluftsmuseum.  Her besøkte hun blant annet aktivitetsområdet til organisasjonene i skogbruket - «Skogbrukstunet» - hvor barn som besøker arrangementet under veiledning av voksne får være bygningsarbeidere på ei hytte som reises av forskalingsmaterialer.
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum 7. august 2014. Landbruksstatsråden var invitert til arrangementet for å delta i...

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to