• Fløtingsarbeid, angivelig i nærheten av Bingen i Akershus og den store attholdslensa som fantes der.  Fotografiet settes også i sammenheng med SJF. 1989-0268, som viser graving av en tømmerkanal over et engareal i et jordbrukslandskap.  På dette bildet ser vi tolv fløtere i arbeid med haker ved et lite vannspeil i et kupert jordbrukslandskap.  Til venstre i bildet står dessuten en dresskledd mann med skyggelue og betrakter arbeidet.  Bak ham lå en liten robåt av den typen fløterne i denne delen av Glomma brukte.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Fløtingsarbeid, angivelig i nærheten av Bingen i Akershus og den store attholdslensa som fantes der. Fotografiet settes også i sammenheng med SJF. 1989-0268, som viser graving av ...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».