• Bilde av en lett tynningsmaskin John Deere 1070E hvor firmanavnet til skogsentreprenøren preger utsiden av førerhuset.

Tynningsmaskina brukes i opprydningsarbeidet etter romjulsstormen Dagmar. Bildet er tatt i forbindelse med dokumentasjonsprosjekt i Sormerudskogen i Elverum.

Norsk Skogmuseum har dokumentert skogskader etter stormen Dagmar som herjet i romjula 2011. Opprydningsarbeidet foregikk fortsatt i mai 2012, da Norsk Skogmuseum dokumenterte dette arbeidet.
    Photo: Ljøstad, Ole-Thorstein / Anno Norsk skogmuseum

Bilde av en lett tynningsmaskin John Deere 1070E hvor firmanavnet til skogsentreprenøren preger utsiden av førerhuset. Tynningsmaskina brukes i opprydningsarbeidet etter romjulss...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».