• Laila Odden (til høyre) ved Sørlistøa fløtermuseum serverer marsipankake til barn fra Osen oppvekstsenter i forbindelse med 100-årsjubileet for slepebåten «Trysilknut», som ble markert på museet onsdag 11. juni 2014. Kaka har en rektangulær form.  Den er dekorert med røde masipanroser og grønne blad, prestekrageliknende blomster og bølgende linjer i brun sukkerkulør.  Kaka er også prydet med et bilde av slepebåten slik den så ut under jomfruturen 2. mai 1914.  Under bildet har bakeren skrevet teksten «MS TRYSILKNUT 100 ÅR».  Drøyt 30 gjester ble servert marsipankake i forbindelse med jubileumsarrangementet.

Mer informasjon om båten Trysilknut finnes under fanen «Andre opplysninger».
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Laila Odden (til høyre) ved Sørlistøa fløtermuseum serverer marsipankake til barn fra Osen oppvekstsenter i forbindelse med 100-årsjubileet for slepebåten «Trysilknut», som ble mar...