• Portrett av sjåfør Karls Steinsland med bussen, Laudal.
K-5514 var en Bedford 1949-modell personbuss. Den ble levert ny til A/S Mandal og Oplands Automobilselskab. Dette selskapet ble i 1951 slått sammen med flere andre, og det nye selskapet fikk navnet Sørlandsruta. Denne bussen ble med over dit. Bildet er nok tatt etter fusjonen. Logoen til Sørlandsruta kan skimtes på siden bak sjåføren. Bussen hadde bensinmotor som ny, men fikk seinere dieselmotor.
    Photo: Historiske Foto- Marnardal og Audnedal

Portrett av sjåfør Karls Steinsland med bussen, Laudal. K-5514 var en Bedford 1949-modell personbuss. Den ble levert ny til A/S Mandal og Oplands Automobilselskab. Dette selskapet...

2 comments

  • Bedford 1946-1953.

  • K-5514 var en Bedford 1949-modell personbuss. Den ble levert ny til A/S Mandal og Oplands Automobilselskab. Dette selskapet ble i 1951 slått sammen med flere andre, og det nye selskapet fikk navnet Sørlandsruta. Denne bussen ble med over dit. Bildet er nok tatt etter fusjonen. Lopgoen til Sørlandsruta kan skimtes på siden bak sjåføren. Bussen hadde bensinmotor som ny, men fikk seinere dieselmotor.

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to