• 17. mai 1927, toget . Russen 27 på vei mot gammelbrua fra Frydenlund. Fane med bilde av russ og gris. Musikken i forgrunnen er kommet til Industriveien.Til høyre er maler Jakobsen`s hus. Regnet bakover fra dette står: Dølvik`s hus og deretter Thulehjørnet som er Frydenlundsgaten20.  Bak dette og på andre siden av Frydenlundsgate står Willasen`s gård og deretter "Lille og Store Kommunisten" Toget er i Ofotveien og huset i bakgrunnen som ser ut til å stå mitt i gata er Olsengården som er flyttet fra Rombaksbotn. I forgrunnen til venstre står "Gamle apotekergården". Den hadde mange eiere,  sist Birger Kristensen da huset brant  1927-28. Bak dette står Løpstadgården og på andre siden av Frydenlundsgata, Chr. Johansen`s gård.
    Photo: Løpstad, A. B / Museum Nord

17. mai 1927, toget . Russen 27 på vei mot gammelbrua fra Frydenlund. Fane med bilde av russ og gris. Musikken i forgrunnen er kommet til Industriveien.Til høyre er maler Jakobsen`...