• Serie med fire foto fra den franske prsidenten Clement Armand Fallières statsbesøk i Kristiania i 1908. Velkomstpaviljong med baldakin, pyntet med girlander og flagg. Dekorasjoner utført av B. Lange, antakelig. Tilskuere på Honnørbrygga i hovedstaden. Karl Johans gate er også pynytet med dekorasjoner.
    Photo: Ukjent / Norsk Folkemuseum

Serie med fire foto fra den franske prsidenten Clement Armand Fallières statsbesøk i Kristiania i 1908. Velkomstpaviljong med baldakin, pyntet med girlander og flagg. Dekorasjoner ...