• Serie bilder, noe fra Drøbak, Frogn, Akershus. Muligens noe fra Valdres. Familieliv, antagelig  familiene Hansen, Lund og Samuelson ca 1900-1905.
    Photo: Lund, Søren Andreas / Norsk Folkemuseum

Serie bilder, noe fra Drøbak, Frogn, Akershus. Muligens noe fra Valdres. Familieliv, antagelig familiene Hansen, Lund og Samuelson ca 1900-1905.

• Dette er helt sikker fotografens datter Margrethe Friis Lund

• 011013494806 inkluderer fotografens fire unge dotre

• 011013494806 viser fotografens 4 dotre.

• #20 i denne serien er portrett av margrehte friis lund