• Landskap, ukjent sted. Utsyn over sjø/elv omkranset av fjell i åpen dal. Veiparti i forgrunnen t.h.med stabbesteiner og skigard i veikanten. Del av Den Norske Turistforenings samling landskapsbilder, de fleste tatt av fotografene Brødrene Brunskow.
    Photo: Brødrene Brunskow / Norsk Folkemuseum

Landskap, ukjent sted. Utsyn over sjø/elv omkranset av fjell i åpen dal. Veiparti i forgrunnen t.h.med stabbesteiner og skigard i veikanten. Del av Den Norske Turistforenings samli...

1 comment

• Ett eller annet sted her..nord-sel. bildet viser retning nordover. Prøv 180.no sånn omtrent på stedet (litt vanskelig å se pga fjellene), men det ligner voldsomt! Gudbrandsdalen, nord sel.