• Stue, Midtre Tvenge, også kalt Nedre Plassen, V. Slidre, Oppland, sett fra øst. Tidligere husmannsplass under V. Slidre prestegard, med "Tvengjistogo" slik den stod på sin opprinnelige plass. Kjøpt av Valdres Folkemuseum i 1952 og satt opp der i 1954. T.v. litt av buahuset, og t.h. gamlestogo fra omlag år 1700, som står der fremdeles. Buahuset er flytta til annen tomt.
    Photo: Løchen, Leif / Norsk Folkemuseum

Stue, Midtre Tvenge, også kalt Nedre Plassen, V. Slidre, Oppland, sett fra øst. Tidligere husmannsplass under V. Slidre prestegard, med "Tvengjistogo" slik den stod på sin opprinne...