• Busser parkert i veikanten utenfor hovedinngangen til Norsk folkemuseum. Første Vårbud 21. Mars 1934.
Bussene er Ing. Schøyen Bilcentralers Studebaker 1928 med dører for sjåfør og (bakerst) nødutgang, samt tre tre små oppbygg for ventilasjon på taket. Opplysninger fra Asbjørn Rolseth. Bilen er en 1933-34 årgang av ukjent merke (ikke Ford).
    Photo: Ukjent / Norsk Folkemuseum

Busser parkert i veikanten utenfor hovedinngangen til Norsk folkemuseum. Første Vårbud 21. Mars 1934. Bussene er Ing. Schøyen Bilcentralers Studebaker 1928 med

1 comment

• Bussene er Ing. Schøyen Bilcentralers Studebaker 1928. Legg merke til egne dører for sjåfør og (bakerst) nødutgang, samt tre tre små oppbygg for ventilasjon på taket. Opplysninger fra Asbjørn Rolseth. Bilen er en 1933-34 av ukjent merke (ikke Ford).