• Filt-teppe er hengt opp foran "supermølla" som lydfelle, for denne ga fra seg en veldig sterk hvinende lyd. Den malte cellulosemassa horisontalt i beholderen. Ble innsatt i produksjonen etterhvet da papir måtte males opp igjen, og Klevfos sluttet (i 1970) å koke egen cellulose. En liten "mikser, med påkoblet rør til mølla, forsynte massa med alun og lim.  Løten. Ådalsbruk.
    Photo: Ljøstad, Ole-Thorstein / Anno Norsk skogmuseum

Filt-teppe er hengt opp foran "supermølla" som lydfelle, for denne ga fra seg en veldig sterk hvinende lyd. Den malte cellulosemassa horisontalt i beholderen. Ble innsatt i produks...

Dokumentasjonsfotografering av Klevfos, utført av OT-Ljøstad i 2005.