• Sikringsboks i Klevfos Cellulose- & Papirfabrik, som siden 1986 har vært drevet og vedlikeholdt som Klevfos industrimuseum. Denne sikringsboksen er plassert ved inngangen til hollenderisalen i fabrikken.  Bildet viser også hvordan det gamle elektriske anlegget i fabrikken er supplert med en del nyere elementer (ledninger og brytere).  Øverst er bryter til pausesignalet som ble kalt "fabrikkfløyta" i Klevfos. Den ringte ut og inn for "duggurd'n" og "mædda`n", og ved vaktskifter når fabrikken gikk med treskift-ordning. Dette er et horn på taket, som høres over hele Ådalsbruk. Til høyre under er bryter for taklys. Løten.
    Photo: Ljøstad, Ole-Thorstein / Anno Norsk skogmuseum

Sikringsboks i Klevfos Cellulose- & Papirfabrik, som siden 1986 har vært drevet og vedlikeholdt som Klevfos industrimuseum. Denne sikringsboksen er plassert ved inngangen til holle...

Dokumentasjonsfotografering av Klevfos, utført av OT-Ljøstad i 2005.