• Teaterbelysning, under selvbærende kappehvelv av tegl i taket. Tildekket vindu mot sør. Tilførselskum til "supermølla" i trepanel (med rør skrånet ned til denne) Røret i taket forsynte denne kummen fra Limloftet. Oljefyren i hjørnet er satt opp i nyere tid for å fyre opp teateret. En pulper, med rekkverk i stål er tildekket med glass i golvet. Rekvisitter til teater som vogge, kost og trebukker. Spor i golvet etter en tredje hollender, som løste opp igjen vrakpapir fra produksjonen.
    Photo: Ljøstad, Ole-Thorstein / Anno Norsk skogmuseum

Teaterbelysning, under selvbærende kappehvelv av tegl i taket. Tildekket vindu mot sør. Tilførselskum til "supermølla" i trepanel (med rør skrånet ned til denne) Røret i taket fors...

Dokumentasjonsfotografering av Klevfos, utført av OT-Ljøstad i 2005.

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».