• Utedo ved ved Hellebekkoia i Sormerudskogen lengst sør i Elverum kommune.  Dette koieanlegget ligger langs en skogsbilveg som tar av fra riksveg 2 og går østover, like nord for elva Sorma.  Bygningskomplekset består av fire enheter: Koie, vedskur, stall- og redskapshus og utedo.  Dette fotografiet viser altså utedoen, som er utført i bordkledd bindingsverk.  Huset har låvepanel som er innsatt med brunlig beis.  Døra er rødmalt.  Utedoen har pulttak, omgitt av kvite vindskier, som er tekket med bølgeblikk.
    Photo: Bækkelund, Bjørn / Anno Norsk skogmuseum

Utedo ved ved Hellebekkoia i Sormerudskogen lengst sør i Elverum kommune. Dette koieanlegget ligger langs en skogsbilveg som tar av fra riksveg 2 og går østover, like nord for elv...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».