• Detalj fra interiøret i en rammestyrt traktor av det amerikanske fabrikatet John Deere.  Dette er en 2006-modell som brukes som lastbærer i vinterhalvåret og til markberedning i sommerhalvåret.  Fotografiet er tatt mot en monitor med knapper øverst på den venstre delen av ramma rundt skjermen, montert på den venstre delen av dashbordet. Mye tyder på at denne monitoren - som er merket "Timbermatic" - brukes til å kontrollere funksjonaliteten til kjøretøyet, som her ble brukt til markberedning. Skjermspråket er svensk.

Mer om driftsopplegget denne markberedningen var en del av finnes under fanen «Opplysninger».
    Photo: Bækkelund, Bjørn / Anno Norsk skogmuseum

Detalj fra interiøret i en rammestyrt traktor av det amerikanske fabrikatet John Deere. Dette er en 2006-modell som brukes som lastbærer i vinterhalvåret og til markberedning i so...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».