• Portrett av Olav [Peter] Nergaard (1861-1934), gardbruker og skogeier på Søstu Glomstad i Åmot i Hedmark.  Bildet er tatt i et fotografisk studio.  Nergaard var kledd i mørk dressjakke, kvit skjorte og hadde et mørkt, antakelig svart, slips. Han hadde briller med metallinnfatning og hvitt hår på opptakstidspunktet, som kanskje kan ha vært en gang i første halvdel av 1920-åra, da Nergaard var om lag 60 år gammel.

En kort biografi om Olav Nergaard finnes under fanen "Andre opplysninger".
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Portrett av Olav [Peter] Nergaard (1861-1934), gardbruker og skogeier på Søstu Glomstad i Åmot i Hedmark. Bildet er tatt i et fotografisk studio. Nergaard var kledd i mørk dressj...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».