• Interiør fra den uferdige industrihallen som ble reist vinteren 1965-66 med sikte på at den skulle romme nytt renseri og flishoggeri for Union Bruk i Skien.  Dette fotografiet bærer preg av å være tatt før byggearbeidet var avsluttet.  Forskalingene fra veggene, som var utført i armert betong, var riktignok demonterte, og takkonstruksjonen, et meget flatt sperretak, var på plass.  Vinduene var imidlertid ikke kommet på plass, alt produksjonsutstyret manglet fullstendig.  På golvet lå det jordhauger og materialrester.  Ved gavlveggen ser vi dessuten en lokomobilliknende maskin som antakelig ble brukt av anleggsarbeiderne.  I hjørnet mellom gavl- og langvegg var det støpt vegger til noe som antakelig skulle bli kontor (kontrollrom), muligens også garderobe- og toalettrom.
    Photo: Stenstadvolden, / Anno Norsk skogmuseum

Interiør fra den uferdige industrihallen som ble reist vinteren 1965-66 med sikte på at den skulle romme nytt renseri og flishoggeri for Union Bruk i Skien. Dette fotografiet bære...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to