• Lite myrparti med grasvegetasjon, fotografert fra ei kantsone med unggraner og vierkratt.  I bakgrunnen et område med større granskog.

Dette fotografiet er hentet fra diasserien «Skogbruket og viltbiotopene – Grunnleggende forhold».  Opphavsmannen til bildene og tekstene i det medfølgende heftet er Paul Granberg.  Serien er produsert av Landbrukets Film og Billedkontor (Landbruksfilm) i 1982 og har nummer 1541 i dette selskapets katalog over diasserier.  Dette fotografiet er nummer 28 i serien «Skogbruket og viltbiotopene», og i tekstheftet er følgende kommentar knyttet til motivet:

"MYR KAN BEVARES
Småmyrer som denne, er med sitt vierkratt et viktig beiteområde.  I prinsippet må det være riktig å bevare (evt. framskaffe) mest mulig beite som ikke gir skader på produktiv skog. "
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Lite myrparti med grasvegetasjon, fotografert fra ei kantsone med unggraner og vierkratt. I bakgrunnen et område med større granskog. Dette fotografiet er hentet fra diasserien ...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».