• Byggetomta for Geithus Bruk i Modum slik den så ut i anleggsperioden, sommeren 1965.  Fotografiet viser et stort overflateplanert areal der det er forskalet fundamenter for pilarer/søyler til høyre i bildet og en vegg sentralt i fotomontasjen, som er sammensatt av to opptak. Til venstre for byggetomta ser vi en dumper og muligens en gravemaskin.  Helt inne ved venstre bildekant lå et bolighus.  Fotografiet er tatt fra sør mot nord.  I bakgrunnen til høyre ser vi Øståsen med Hvalsknatten.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Byggetomta for Geithus Bruk i Modum slik den så ut i anleggsperioden, sommeren 1965. Fotografiet viser et stort overflateplanert areal der det er forskalet fundamenter for pilarer...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».