• Flytting av oljetank ved Drammenselvens Papirfabrikker på Geithus i Modum sommeren 1962.  Vi ser en diger, stående, sylindrisk beholder som forflyttes sidevegs på et underlag av jernbaneskinner som er skolet opp ved hjelp av trebjelker.  Da dette fotografiet ble tatt sto tre menn i samtale foran tanken.  Installasjonen av en slik tank ved papirfabrikken på Geithus skjedde i samband med at bedriften gikk over fra kull- til oljefyring.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Flytting av oljetank ved Drammenselvens Papirfabrikker på Geithus i Modum sommeren 1962. Vi ser en diger, stående, sylindrisk beholder som forflyttes sidevegs på et underlag av je...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».