• Fra fylkesvegen mellom Geithus og Vassbunn på Modum i Buskerud.  Fotografiet er tatt i sørlig retning vinterstid i 1962.  Bildet viser en brøytet vegbane som dreier mot høyre i en sving hvor vi også skimter gavlen på et panelt, kvitmalt hus, en av arbeiderboligene til Drammenselven Papirfabrikker.  I bakgrunnen Øståsen – Drammens nordmark – med Glomsrudkollen.  Fotografiet ble antakelig tatt i samband med at det skulle bygges kranbane for tømmer fra Bergsjø til det planlagte industrianlegget Geithus Bruk i dette terrenget.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Fra fylkesvegen mellom Geithus og Vassbunn på Modum i Buskerud. Fotografiet er tatt i sørlig retning vinterstid i 1962. Bildet viser en brøytet vegbane som dreier mot høyre i en ...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».