• Bedford-lastebil fra 1951, utstyrt for tømmertransport.  Dette fotografiet er tatt foran den gamle, rødmalte sagbruksbestyrerboligen på Gammelsaga i Stange allmenning i forbindelse med bruksrettsbefaring 10. juni 2011.  Bilen, som tilhører en kar fra Odalen, ble brukt i forbindelse med innvielsen av det restaurerte lokomobilsagbruket på stedet.  Dette fotografiet ble tatt idet sjåføren var i ferd med å sette seg inn i det grønnlakkerte førerhuset på bilen, som på dette tidspunktet ikke hadde tømmerlass.  Tilhengerdelen, som var nødvendig for at bilen skulle kunne bære stokker av en viss lengde, var heist opp på bakenden av chassiet, noe som var vanlig når bilen ble kjørt tomreipes.
    Photo: Bækkelund, Bjørn / Anno Norsk skogmuseum

Bedford-lastebil fra 1951, utstyrt for tømmertransport. Dette fotografiet er tatt foran den gamle, rødmalte sagbruksbestyrerboligen på Gammelsaga i Stange allmenning i forbindelse...

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to