• Fra Rogaland Skogselskaps planteskole på Gruda i Klepp.  Fotografiet er tatt på ei åkerflate der det er opparbeidet plantesenger for ymse tre- og buskvekster.  Ved feltets ytterkant er det et steingjerde og noen høye lauvrtær.  Bakenfor steingjerdet og trærne ligger et kvitmalt våningshus med horisontal panel og med krumsteinstekket tak.  Til høyre for dette, litt nedenfor ser vi nok et krumsteinstak, antakelig på en driftsbygning.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Fra Rogaland Skogselskaps planteskole på Gruda i Klepp. Fotografiet er tatt på ei åkerflate der det er opparbeidet plantesenger for ymse tre- og buskvekster. Ved feltets ytterkan...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».