• Asbjørn Løken fra Vestlandets forstlige forsøksstasjon i samtale med sin kollega Gideon Buszewics ved det engelske skogforsøksvesenets forskningsstasjon Alice Holt Lodge i Surrey i sørøst-England.  Mellom karene ser vi en frøtørkemaskin og til høyre (bak Buszewics) en frøblandemaskin.  Fotografiet er tatt under en studietur Løken og Ingvar Fystro fra Statens Skogfrøverk på Hamar gjorde i 1966.
    Photo: Fystro, Ingvar / Anno Norsk skogmuseum

Asbjørn Løken fra Vestlandets forstlige forsøksstasjon i samtale med sin kollega Gideon Buszewics ved det engelske skogforsøksvesenets forskningsstasjon Alice Holt Lodge i Surrey i...