• Stilleflytende vann - antakelig ei større elv - i et ellers skogsdominert landskap.  Noen flytende objekter på vannspeilet ved motstående land kan være fløtingstømmer.  På motsatt side av elva later det til å være et ikke ubetydelig våtmarksområde, og på bakkekammen mot dette området skimtes to, kanskje tre bygninger.  De mest framtredende bygningene minner om et fjøs og et våningshus.  Fra disse bygningene later det til å gå en veg oppover en skogkledd åsrygg bakenfor.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Stilleflytende vann - antakelig ei større elv - i et ellers skogsdominert landskap. Noen flytende objekter på vannspeilet ved motstående land kan være fløtingstømmer. På motsatt ...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».