• Ettgreps hogstmaskin i arbeid i Ulvåsen i østre Elverum, 5. august 2009.  Fotografiet er tatt forfra.  Vi ser maskinen mellom to-tre granstammer ved en bestandskant.  Maskinen er en rødlakkert Valmet-modell med en lang hydraulisk arm som er montert ved sida av førerhuset.  I ytterenden av denne armen er det montert et felle-, kviste- og kappeaggregat.  Maskinentreprenør Jørgen Ødegaard har nettopp kappet ei gran, som han da fotografiet ble tatt løftet noe opp fra bakken før han lit den falle med toppen bort fra maskinen.  Der etter ble stokken kvistet og kappet.
    Photo: Ljøstad, Ole-Thorstein / Anno Norsk skogmuseum

Ettgreps hogstmaskin i arbeid i Ulvåsen i østre Elverum, 5. august 2009. Fotografiet er tatt forfra. Vi ser maskinen mellom to-tre granstammer ved en bestandskant. Maskinen er e...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».