• Ettgreps hogstmaskin i arbeid i Ulvåsen i østre Elverum, 5. august 2009.  Fotografiet viser hvordan aggregatet på maskinen brukes til å løfte et nykappet grantre, som deretter vil ble lagt kontrollert ned i horisontal stilling for kvisting og kapping.  Vi ser hvordan aggregatet henger i ytterenden av en lang hydraulisk arm (øverst midt på fotografiet).  Enheten styres via slanger og kabler som er omsluttet av en svart plastspiral, og som henger bak aggregatet.  Fotografiet er tatt i en bestandskant mot ei flate der det har vært hogst tidligere.
    Photo: Ljøstad, Ole-Thorstein / Anno Norsk skogmuseum

Ettgreps hogstmaskin i arbeid i Ulvåsen i østre Elverum, 5. august 2009. Fotografiet viser hvordan aggregatet på maskinen brukes til å løfte et nykappet grantre, som deretter vil ...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».