• Ettgreps hogstmaskin i arbeid i Ulvåsen i østre Elverum, 5. august 2009.  Fotografiet viser den arbeidende delen av hogstmaskina, aggregatet, i funksjon.  Aggregatet henger i en lang hydralisk arm og styres via slanger, som er kveilet sammen i ei slynge som henger under den hydrauliske armen.  Her er aggregatet klart for kapping av en nykvistet stokk (til høyre), mens toppen (til venstre) fortsatt er ukvistet.
    Photo: Ljøstad, Ole-Thorstein / Anno Norsk skogmuseum

Ettgreps hogstmaskin i arbeid i Ulvåsen i østre Elverum, 5. august 2009. Fotografiet viser den arbeidende delen av hogstmaskina, aggregatet, i funksjon. Aggregatet henger i en la...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».