• Skøyteløperen Torstein Seiersten fra Brandbu på Hadeland, fotografert under et stevne på Bislett stadion i Oslo, antakelig i 1950-åra.  Seiersten er iført mørk, tettsittende trikot med "NORGE" med kvite bokstaver på ryggen.  På hodet har han ei tettsittende, kvit skøytelue med flaggfargene - rødt, kvitt og blått - i striper på fronten.  På hendene har han kvite strikkevotter.  Løperen har et innbitt uttrykk i ansiktet, og han veiver med armene, antakelig for å drive opp farten mot slutten av et løp.  I bakgrunnen står publikum tett på tribuner bak et nettinggjerde.  Over den lyse isflata i forgrunnen til venstre har noen skrevet "Torstein Seiersten, Brandbu, Født 22-2-31" med grønn kulepenn.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

"Torstein Seiersten Brandbu Født 22-2-31"

1 comment

  • Er dette da Torstein nesten ble verdensmester på skøyter på Bislett, var det ikke i 1957? Han ble nr. 4 etter 3 russere, men bare så vidt bak i sammendraget!!!

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to