• Innledningstekst til ett av mange bildeband eller diasserier som ble produsert med tanke på undervisning i jord- og skogbruksrelaterte temaer i løpet av de par første tiåra etter 2. verdenskrig.  Dette bildet viser en tekst som markerer opphavsretten til serien: "Produksjon. -Enerett: LANDBRUKSDEPARTEMENTETS FILM- OG BILLEDKONTOR".  Serien det refereres til hadde nummer 93 i produsentselskapets katalog.  Bildene i serien var tatt av fotograf Ragnar Thorseth.  Med til serien hørte også et teksthefte skrevet av fagkonsulent/sjefinstruktør Ragnar Broch.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Innledningstekst til ett av mange bildeband eller diasserier som ble produsert med tanke på undervisning i jord- og skogbruksrelaterte temaer i løpet av de par første tiåra etter 2...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».