• Interiør fra A/S Buskerud Papirfabrikk på Åssida i Drammen (den gang i Lier kommune).  I 1937 ble papirmaskinen ved denne fabrikken fullstendig ombygd, særlig for å kunne kjøre maskinen med større driftshastigheter, slik at en kunne oppnå større produksjonsvolumer.  I den forbindelse la bedriften om fra dampdrift til elektrisk drift.  Fotografiet viser - ifølge tekst under en albumkopi - "røkkanal med economiser".  Det vi ser er en cirka meterdjup rektangulær forsenkning i golvet med en midtvegg i lengderetningen, og med lemmer i endene.  Forsenkningen ligger inntil en murvegg.  I bakgrunnen er en kort stige resit mot denne veggen, antakelig opp til ei dør eller luke i veggen.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

"Røkkanal med economiser 6/11-37"

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».