• Interiør fra A/S Buskerud Papirfabrikk på Åssida i Drammen (den gang i Lier kommune).  I 1937 ble papirmaskinen ved denne fabrikken fullstendig ombygd, særlig for å kunne kjøre maskinen med større driftshastigheter slik at en kunne oppnå større produksjonsvolumer.  I den forbindelse la bedriften om fra dampdrift til elektrisk drift.  Fotografiet er tatt fra den indre enden av maskinsalen, mot en ny vegg som ble satt opp mot den tilstøtende kuttersalen.  Veggen ble utført i bindingsverk, og da fotografiet ble tatt var det bare skjellettkonstruksjonen som var oppsatt, uten kledning.  I forgrunnen står en del maskiner, som antakelig bare er satt til side i forbindelse med ombyggingsarbeidene.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

"Vegg sett fra maskinsal 2/11-37"

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».