• Transportmotiv fra A/S Buskerud Papirfabrikk på Åssida i Drammen (den gang i Lier kommune).  Fotografiet er tatt ved lagerbygningen, der to arbeidskledde menn er i ferd med å rulle papirruller fra et lagerskur over på et lastebilplan.  Lastebilen er parkert inntil bygningen med bakkarmen og den sidekarmen som er nærmest bygningen nedslått.  Huset står på betongpilarer, slik at golvhøyden er i samme nivå som høyden på bilens lasteplan.  Rullene kan derfor trilles gjennom en døråpning og rett ut på bilen.  Døra kan ellers stenges ved hjelp av ei lemdør som er hengslet på ei overliggende stålskinne med trinser.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

"1933 Lagerbygning"

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».