• Fra Utne sag, høvleri og trelastforretning i Rygge i Østfold.  Fotografiet er tatt fra en av stablene på sagtomta mot gavlen på saghuset.  Foran huset ses førerhuset på en lastebil ved siden av en materialstabel og en mann, muligens sjåføren.  Til venstre for dette ses et bordskur, hvor det også later til å stå en mann.  Saghuset er oppført i bordkledd bindingsverk med vinduer og to store, åpne porter i gavlveggen.  Flis fra produksjonen blåses ut av bygningen gjennom blikkrør og blir liggende i hauger på denne sida av sagbruket.  I bakgrunnen skimtes en veg og et lite skogparti.
    Photo: Anno Norsk skogmuseum

Fra Utne sag, høvleri og trelastforretning i Rygge i Østfold. Fotografiet er tatt fra en av stablene på sagtomta mot gavlen på saghuset. Foran huset ses førerhuset på en lastebil...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».