• Opphopning av kubb utenfor Drammenselvens Papirfabrikker ved Geithusfossen på Modum i Buskerud.  Fotografiet er mot fabrikkanlegget.  I forgrunnen en dam, der regndråper lager ringer på det blanke vannspeilet.  Dette vannspeilet later til å være omsluttet av en ringbom. I landskråningene bakenfor ligger det kubb-virke på begge sider av kjerraten.  Kjerraten går under ei bru, antakelig for en jernbanetrase.  Bakenfor ses fabrikkbygningene med en lang teglsteinshall med ei bakenforliggende fabrikkpipe.  Fotografiet ble tatt en augustdag i 1952.
    Photo: Skjelbred, Harry / Anno Norsk skogmuseum

Opphopning av kubb utenfor Drammenselvens Papirfabrikker ved Geithusfossen på Modum i Buskerud. Fotografiet er mot fabrikkanlegget. I forgrunnen en dam, der regndråper lager ring...

Stempel m. blyantinnskrifter på baksida av kopien:

Arkivplass og nr. : D-2-1-2
Nr. på film: 14
Fotografert av: H. Skj.
Dato for opptak: 13/8-52
Motiv:

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».