• Ådalsbruk forbruksforretning (Ådalsbruk samvirkelag), Klevbakken. Fram/den gamle "kooperativen, Ådalsbruk forbruksforretning (Ådalsbruk samvirkelag), Klevbakken, startet opp i leide lokaler i Lysgaard i 1913, overtok Fram etter handelsmannen Lars Solberg fra 1917. Butikken ble revet på 1970(?)-tallet, og den nye bygningen ble lagt lengre øst (nærmere fotografen), og vekk fra vegen, slik at det ble parkeringplass i forkant. (Klevbakken 93 og 95. ) Løten.
    Photo: Normann Fotoatelier / Anno Domkirkeodden (Opphavsrett)

Ådalsbruk forbruksforretning (Ådalsbruk samvirkelag), Klevbakken. Fram/den gamle "kooperativen, Ådalsbruk forbruksforretning (Ådalsbruk samvirkelag), Klevbakken, startet opp i leid...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».