• Tyske bilder..Opel Blitz lastebil. Bussen har reg nr. T-1215. .I Hvem eier bilen 1939 var dette nr. ikke i bruk. I 1948-utg. står det på en Studebaker rutebil tilh.Ole A. Eide, Glomset - men om det er denne?.(Bilder tatt av tyske soldater i Norge under krigen)
    Photo: Romsdalsmuseet

Tyske bilder..Opel Blitz lastebil. Bussen har reg nr. T-1215. .I Hvem eier bilen 1939 var dette nr. ikke i bruk. I 1948-utg. står det på en Studebaker rutebil tilh.Ole A. Eide, Glo...

1 comment

• Rutebileier Ole Anders Eide, Glomset, begynte rutekjøring i 1928. Han skal ha hatt en Studebaker 1939-modell.