• Øvre Ulvin, det gamle våningshus.

Info 08.10.2012:
Huset er oppført av tømmer hugget i 1811. Regner med at det sto ferdig i 1814. Restauret i 1925, og er fremdeles i god stand.
Skrevet av: Hans Peder Ulvin
    Photo: Holmsen, Johannes Markus / Akershusbasen
    (Copyright)
  • Øvre Ulvin, det gamle våningshus.

Info 08.10.2012:
Skrevet av: Hans Peder Ulvin
    Photo: Holmsen, Johannes Markus / Akershusbasen
    (Copyright)

Øvre Ulvin, det gamle våningshus. Info 08.10.2012: Huset er det samme som Gerhard Munthe malte og som heter "bondehagen". Det henger på Nationalmuseet i Oslo. Huset er oppfør...