• Ulvinflaen, Morskogen – husmannsplass under Ulvin. Ca. 1910. Revet for mange år siden. Stenberg bodde her i mange år – den siste var Pål Nordli. Like ovenfor lå det enda en husmannsplass under Ulvin. Her bodde Gusta og Syver Lia. Hun var en flink veverske – og satte opp alle vever på Morskogen. Disse 2 stedene lå nordøst for Ulvin gård.
    Photo: Toftner, Alf / Akershusbasen
    (Copyright)

Ulvinflaen, Morskogen – husmannsplass under Ulvin. Ca. 1910. Revet for mange år siden. Stenberg bodde her i mange år – den siste var Pål Nordli. Like ovenfor lå det enda en husmann...