Digitalt Museum Digitalt Museum

St. Carolus sykehus, Symra barnehjem, Mo...

St. Carolus sykehus, Symra barnehjem, Molde sykehus til venstre..Parkveien, Symra Barnehjem, Sykehus


Om objektet

Motiv:
St. Carolus sykehus, Symra barnehjem, Molde sykehus til venstre..Parkveien, Symra Barnehjem, Sykehus

Avbildede steder:
Avbildet sted: Norway, Møre og Romsdal, Molde, Molde

Historikk:
Publisering:
1962
Fotografering:
1962
Fotograf: Widerøe
Rettigheter:
Copyright: Romsdalsmuseet

Inventarnr.:
080723

Institusjon:
Romsdalsmuseet

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Romsdalsmuseet

Museets nettsted:
www.romsdalsmuseet.no

Dette bildet tilhører Romsdalsmuseets fotoarkiv.

Romsdalsmuseets fotoarkiv består av en million bilder, der vi arbeider kontinuerlig for at hele samlingen skal bli digitalisert. Den enkelte fotosamling er ervervet gjennom mange år, og arkivet vokser stadig. Opplysningene om enkelte bilder kan være mangelfull. Vet du noe om bilder i vårt arkiv, ta gjerne kontakt med oss, så vi kan få oppdatert opplysningene om bildene.

Du kan også kjøpe bilder fra Romsdalsmuseets fotoarkiv.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Widerøe

Widerøes Flyveselskap AS er Nordens største regionale flyselskap. Selskapet utfører anbudsflygninger til norske regionale lufthavner, samt at det flyr en del kommersielle ruter på stamrutelufthavner innenlands og til enkelte destinasjoner i utlandet. Selskapet opererer en flåte med 42 Dash 8 turbopropfly med 39–78 seter som trafikkerer 43 flyplasser i Norge og fire i utlandet. Selskapet hadde 1 500 ansatte (årsverk) i 2012. Hovedkontoret ligger i Bodø, men flere sentrale, administrative funksjoner er lokalisert på Lysaker utenfor Oslo.

Solveig Widerøe

Solveig Agnes Widerøe (født Schrøder 9. april 1914, død 16. september 1989) var en norsk motstandskvinne, av Gunnar Sønsteby omtalt som «en sentral person i motstandsbevegelsen fra desember 1942».[1] Hun hadde to barn og mannen Viggo Widerøe (flyger) var i tyske konsentrasjonsleire, mens hun selv bedret matforsyning i Danskehjelpen og ga dekning i Voksenlia til britiske offiserer på oppdrag i Norge, samt ly og pleie til en sterkt skadet Birger Rasmussen.

Viggo Widerøe

Viggo Widerøe (født 13. august 1904, død 8. januar 2002) var flyver og kjent som stifteren av Widerøes Flyveselskap.

Turi Widerøe

Turi Widerøe (født 23. november 1937 i Oslo) er en norsk flyger, kjent som landets første kvinnelige trafikkflyger og Vestens første kvinnelige flyger i et større flyselskap. Hun er også grafisk formgiver, journalist og historiker.

Widerøe Internet AS

Widerøe Internet AS (WIAS) er et heleid datterselskap av Widerøes Flyveselskap og en del av SAS-gruppen. En av hovedoppgavene til WIAS er salg av flybilletter gjennom Widerøes nettsted.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...