Digitalt Museum Digitalt Museum

Modelltogsett


Om objektet

Betegnelse:
Modelltogsett (Betegnelse)

Historikk:
Produksjon:
Produsent: Long
Produksjonssted / Eksponeringssted (F): Danmark
Eierskap (Eier: NJM):
Produksjon:
1957 - 1958
Produsent: NOR-LEK industri

Beskrivelse:
Modelltogsett med dieselmotorvogn, tre godsvogner, personvogn, skinner og transformator

Inventarnr.:
JM007013AJ

Institusjon:
Norsk Jernbanemuseum, Jernbaneverket

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Norsk Jernbanemuseum, Jernbaneverket

Museets nettsted:
www.norsk-jernbanemuseum.no

NJM arbeider kontinuering med digitalisering av samlingene, både foto, gjenstander og tegninger. Vi mottar gjerne tilbakemeldinger om feil eller mangler ved registreringene.

NJM har en stor samling av rullende materiell, men bare en liten del av dette er utstilt på museet. Alt rullende materiell er imidlertid registrert og kan søkes opp i Primus. Det finnes også store fotosamlinger som ennå ikke er registrert, men av den eldste delen er det vesentligste nå å finne i Primus. Blant det som ennå ikke er registrert, er bilder av mange tidligere tilsatte ved jernbanen.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Long

Koordinater: 34°50′05″N 106°47′23″Ø Long (kinesisk: 陇县; pinyin: Lǒng Xiàn) er et fylke i provinsen Shaanxi i Folkerepublikken Kina. Det ligger i byprefekturet Baoji.

Ha Long

Ha Long, også kjent som Hong Gai, er en havneby i den administrative region Mien Nui Va Trung Du helt nord i Vietnam, mot grensen til Kina. Byen hadde i 2004 145 900 innbyggere. Byen ligger ved Ha Long-bukten, som er et av Vietnams fremste turistmål. Nord-Vietnams viktigste havneby Haiphong ligger bare 40 km sørvest for Hong Gai.

Long, Long, Long

«Long, Long, Long» er en ballade i vals-takt som ble skrevet av George Harrison. Den ble fremført og utgitt av The Beatles på deres dobbelt-album The Beatles i 1968.

Kategori:Modeller

Teoretiske modeller

Teoretiske modeller gir et sterkt forenklet bilde av virkeligheten. Forenklingen dreier seg om å fokusere på de trekk som anses å være vesenlig for det som skal forklares, samtidig utelukke alt som er uvesentlig. Dette gjøres for å tydeliggjøre poenget man er ute etter å forklare og for at modellen i det hele tatt skal kunne fungere. Derfor vil teoretiske modeller aldri være fullkomne representasjoner av virkeligheten. Modellene kan være utformet som et diagram, skjema eller en annen grafisk framstilling som kan gi en mer oversiktlig framstilling enn en verbal forklaring. En modell kan sammenlignes med et kart som til tross for forenklingen likevel fungerer som et nyttig verktøy.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...