Digitalt Museum Digitalt Museum

Kvinners første valg


Om objektet

Motiv:
Håndkolorert dias. Tre kvinner får utdelt hvite papirer av en funksjonær i uniform. I bakgrunnen sees et skilt, "H. Christoffersen".

Motivtittel:
Kvinners første valg

Avbildede steder:
Avbildet sted: Norge, Buskerud, Drammen

Historikk:
Fotografering:
1909
Fotograf: Wilse, Anders Beer

Inventarnr.:
DEX_W_00247

Institusjon:
DEXTRA Photo

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Norsk Teknisk Museum

Museets nettsted:
www.tekniskmuseum.no

Norsk Teknisk Museum arbeider kontinuerlig med digitalisering av samlingene. Katalogen er et resultat av ulik registreringspraksis gjennom tidene. Derfor vil kvaliteten på de enkelte postene variere, og vi tar forbehold om feil og mangler. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og ytterligere opplysninger.

Bildene kan lastes ned og brukes vederlagsfritt privat og til undervisning i skolen i den oppløsning de er publisert i på Digitaltmuseum. Fotografens navn, der dette er kjent, skal alltid oppgis sammen med bruk av bildet. All annen bruk krever avtale med Norsk Teknisk Museum/ DEXTRA Photo. Se våre nettsider for priser og vilkår for bruk.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Artikler anbefalt av brukere

http://no.wikipedia.org/wiki/Kvinnelig_stemmerett

Kvinnelig stemmerett var en av de første store kampsaker for feministiske bevegelser. Det oppstod mot slutten av det 19. århundre bevegelser i flere land som kjempet for at kvinner skulle få samme stemmerett som menn. Fra århundreskiftet hadde stemmerettsbevegelsen vokst til en stor og godt organisert internasjonal bevegelse, med International Woman Suffrage Alliance (nå International Alliance of Women) som den ledende internasjonale organisasjonen som jobbet for stemmerett.

“Mer om kvinnelig stemmerett.”
Anbefalt av: GunnW ~ 05. feb. 2013 kl. 22.49

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Anders Beer Wilse

Anders Beer Wilse (født 12. juni 1865 i Flekkefjord, død 21. februar 1949 i Oslo) var en norsk fotograf. Han er kjent for sin dokumentasjon av Norge, men var også portrettfotograf.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...