Digitalt Museum Digitalt Museum

Grev


Om objektet

Betegnelse:
Grev (Betegnelse)
Hakke (Alternativt navn - Ikke-kontrollert betegnelse (overskrift))

Historikk:
Aksesjon:
1983
Brukssted, sikker: Norge, Gran, Brandbu

Inventarnr.:
HF-06521

Institusjon:
Hadeland Folkemuseum

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Hadeland Folkemuseum

Museets nettsted:
www.randsfjordmuseene.no

Museet arbeider kontinuerlig med revidering og digitalisering av fotografi- og gjenstandsmaterialet i samlingene. Mengden informasjon knyttet til objektene varierer, og det tas forbehold om eventuelle feil og mangler. Dersom du mener noe er feilaktig eller du har utfyllende informasjon setter museet pris på en tilbakemelding.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Grev Dooku

Grev Dooku er en rollefigur fra Star Wars. Hans sithtittel er Darth Tyranus og er spilt i filmene av Christopher Lee. Grev Dooku var en gang en jedi-mester, trent opp av mester Yoda, men da hans beste venn mester Sifo-Dyas døde, følte han at han ikke hadde noe å gjøre i jedi-ordenen. Han var læremesteren til Qui-Gon Jinn. Dooku var også leder av separatistbevegelsen under Klonekrigen. Hans sith-læremester var Darth Sidious. Dooku ble drept av Anakin Skywalker under en lyssabelduell i Star Wars Episode III: Sithene tar hevn ombord på et separatistisk kommandoskip over planeten Coruscant.

Grev Wedels plass (Oslo)

Grev Wedels plass

Grev Wedels plass finnes flere steder:

Jernvare

Jernvare er et generelt uttrykk for å betegne harde fysiske gjenstander, i gamle dager kalt isenkram etter tysk Eisenkram som betyr jernvarer (til salg).

Hakke

Hakke er et redskap. Det består av et tungt hode i jern som er spisset i begge ender og med et ovalt «øye» midt mellom der et treskaft er tredd gjennom og satt fast. Synsinntrykket er en stor T-form.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...