Digitalt Museum Digitalt Museum

Bonytt's forslag til innredning av spise...

Bonytt's forslag til innredning av spiseavdeling i leilighet. Bordet brukes til daglig som arbeidsbord og snus da mot vinduet. Illustrasjonsfoto for Bonytt 1982.


Om objektet

Motiv:
Bonytt's forslag til innredning av spiseavdeling i leilighet. Bordet brukes til daglig som arbeidsbord og snus da mot vinduet. Illustrasjonsfoto for Bonytt 1982.

Historikk:
I 2002 overtok Norsk Folkemuseum arkivalia (korrespondanse, manuskripter, fotografier, magasiner o.a.) tilknyttet interiørmagasinet Bonytts virksomhet i årene ca.1968-1989. Det originale fotomaterialet består av ca. 16 000 bilder som utgjør en sentral og rik dokumentasjon over det norske hjemmets utvikling i denne sentrale etterkrigsperioden.
Fotografering:
1982 (publisering)
Fotograf, sikker: Larsen, Jan
Aksesjon:
2002 (Avtale om overdragelse)

Inventarnr.:
NF.26904-005

Institusjon:
Norsk Folkemuseum

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Norsk Folkemuseum

Museets nettsted:
www.norskfolkemuseum.no

Norsk Folkemuseum arbeider kontinuerlig med digitalisering av samlingene. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Jan-Erik Larsen

Jan-Erik Larsen (født 27. mai 1963) er en norsk pressemann og Ap-politiker. Larsen var fra 1.februar 2008 administrerende direktør i lokalavisen Tidens Krav og leder for Mediehuset Nordmøre. Han var inntil denne tiden også sjefredaktør i avisen Tidens Krav i Kristiansund.

Jan Kjell Larsen

Jan Kjell Larsen (født 24. juni 1983) er en norsk fotballspiller, som for tiden er keepertrener for Ready.

Jan-Are Larsen

Jan-Are Larsen (født 18. mai 1976) er en norsk profesjonell golfspiller fra Sarpsborg. Hjemmeklubben hans er Miklagard Golf. Han vant det norske amatørmesterskapet i 2000. I 2003 spilte han for første gang på Europatouren, men måtte ned på Challenge-touren igjen i 2004, før han igjen kvalifiserte seg for Europatouren 2005. Han klarte imidlertid ikke å beholde kortet, og spilte i 2006 igjen på Challenge-touren. I 2008 var Larsen eneste nordmann med fast plass på Europatouren. Etter 2011-sesongen klarte ikke Larsen å beholde tour-kortet, og la opp.

Jan Erik Larsen

Navnet Jan Erik Larsen kan være:

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...