Digitalt Museum Digitalt Museum

Bok


Om objektet

Betegnelse:
Bok (Betegnelse)
Kvinnehistorie (Alternativt navn - Ikke-kontrollert betegnelse (overskrift))
Historiebok (Presisert betegnelse)

Tittel:
Heltinders og Damers sammenlignede Historier, efter Plutarchi maade. Ved L. Holberg 1741

Historikk:
Holberg, Ludvig
Plutarch
Eierskap:
Tidligere eier, sikker: Sigvard (Martin) Nielsen
Produksjon (Kjøbenhavn):
1745 (trykket)

Beskrivelse:
skinnkledt treplate

Inventarnr.:
HF-05996

Institusjon:
Hadeland Folkemuseum

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Hadeland Folkemuseum

Museets nettsted:
www.randsfjordmuseene.no

Museet arbeider kontinuerlig med revidering og digitalisering av fotografi- og gjenstandsmaterialet i samlingene. Mengden informasjon knyttet til objektene varierer, og det tas forbehold om eventuelle feil og mangler. Dersom du mener noe er feilaktig eller du har utfyllende informasjon setter museet pris på en tilbakemelding.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Bok

Bok (av norrønt bók) er en sammenbinding av flere blad av papir, pergament eller annet egnet materiale. Materialet er sammenføyd langs en side, ryggen, og som regel innbundet i et mer robust materiale. I overført betydning kan bok også betegne et litterært verk.

Jakthundene (bok)

Drømmetiden (bok)

Drømmetiden, myter og legender fra Australias utbefolkning er en bok i Bokklubbens serie Verdens Hellige Skrifter, redigert av Ingjerd Hoëm og utgitt i 2006. Boken inneholder myter fra australsk mytologi, slik den ble praktisert hos Australias urbefolkning aboriginene; med vekt på myter fra Aranda-folket som lever i Nordterritoriet.

Tibet (bok)

Tibet er en bok i Bokklubbens serie Verdens Hellige Skrifter, redigert av Per Kværne og utgitt i 2005. Boken inneholder tekster fra tibetansk buddhisme, bøn og noen andre mytiske tekster fra Tibets historie.

Zen (bok)

Zen er en bok i Bokklubbens serie Verdens Hellige Skrifter, redigert av Halvor Eifring, Mark Teeuwen og Vladimir Tikhonov og utgitt i 2007. Boken inneholder tekster fra zenbuddhismen i Kina, Korea og Japan; tekstene spenner i tid fra Plattformsutraen av Huineng fra 700-tallet til Xū Yúns (1840—1957) taler fra 1953.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...