Digitalt Museum Digitalt Museum

Anleggsarbeidere oppstilt for fotografer...

Anleggsarbeidere oppstilt for fotografering


Om objektet

Motiv:
Anleggsarbeidere oppstilt for fotografering

Historikk:
Aksesjon (1991.017):
Eierskap (Eier: JMF):
Fotografering:
1936
Fotograf: Aunan

Inventarnr.:
JMF015252

Institusjon:
Norsk Jernbanemuseum, Jernbaneverket

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Norsk Jernbanemuseum, Jernbaneverket

Museets nettsted:
www.norsk-jernbanemuseum.no

NJM arbeider kontinuering med digitalisering av samlingene, både foto, gjenstander og tegninger. Vi mottar gjerne tilbakemeldinger om feil eller mangler ved registreringene.

NJM har en stor samling av rullende materiell, men bare en liten del av dette er utstilt på museet. Alt rullende materiell er imidlertid registrert og kan søkes opp i Primus. Det finnes også store fotosamlinger som ennå ikke er registrert, men av den eldste delen er det vesentligste nå å finne i Primus. Blant det som ennå ikke er registrert, er bilder av mange tidligere tilsatte ved jernbanen.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Krister Aunan

Krister Aunan (født 25. desember 1987) er en norsk fotballspiller. Han er høyreback og midtstopper og spiller for Vidar.[1] Han har tidligere spilt i eliteserien for Strømsgodset. Aunan debuterte i seriesammenheng for Godset 14. mars 2010, i hjemmekampen mot Kongsvinger, som Godset vant 2-0. Før han gikk til Strømsgodset, spilte Aunan for klubbene Vidar, Madla og Randaberg. 22. mars 2012 meldte Bærum Sportsklubb at Aunan var signert for spill for klubben frem til 1. august gjennom en utlånsavtale med Strømsgodset.[2] Han spilte der midstopper sammen med Thomas Finstad.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...