Digitalt Museum Digitalt Museum

Toppsak

Nå kan DU være med å bestemme hvilke saker som skal framheves på DigitaltMuseum.

Har du et favorittobjekt, en favorittmappe eller en favorittutstilling som du ønsker at skal være det første noen ser når de går inn på siden? Nå har DigitaltMuseum fått funksjonalitet for dette.

En toppsak er det første du ser når du går inn på forsiden, og det vises et tilfeldig uttrekk blant de registrerte toppsakene hver gang siden blir vist:

Toppsak Forside

Ikonet for å legge til en toppsak er plassert rett under bildet på hvert objekt:

Toppsak Objekt

I tillegg har vi laget et ekstra toppsak-ikon for objekter. Det ligger rett under kommentarfeltet på høyre siden av et objekt, og burde være lett å se:

Toppsak vis dette

Når du står inne i en mappe eller en utstilling er ikonet for å legge ut mappen eller utstillingen som en toppsak plassert under samlingen av objekter:

Toppsak Mappe

Når du har valgt å dele en toppsak vil det åpnes et nytt vindu der du skriver inn informasjonen du ønsker å dele, samt hvor lenge du ønsker at den skal ligge som toppsak. For å gjøre det så enkelt som mulig å legge inn en toppsak vil overskriften allerede være forhåndsfylt med navnet på objektet, mappen eller utstillingen. Du kan velge å dele en toppsak uten å være logget inn, men hvis du allerede er logget inn vil det istedenfor navn og epost stå «Du er logget inn og kommenterer som» og brukernavnet ditt. Legger du inn en mappe eller utstilling som toppsak vil dette i tillegg til å komme på forsiden også bli vist inne på hovedsiden for henholdsvis mapper og utstillinger.

© KulturIT

Vennligst vent...