Dessertskål i fajanse, med flatt midtparti i bunnen, som runder opp mot en kant som svinger lett utover øverst. På kanten er det dekorringer i gull og blått. Bunnfargen er svakt gråtonet på oppsiden og benhvit på undersiden. Brukt ved festmiddager i Håkonshallen i Bergen fra 1961, da hallen var ferdig restaurert og til det ble skiftet ut i 2005/2006.
Photo:
Bymuseet i Bergen
Dessertskål i fajanse, med flatt midtparti i bunnen, som runder opp mot en kant som svinger lett utover øverst. På kanten er det dekorringer i gull og blått. Bunnfargen er svakt gråtonet på oppsiden og benhvit på undersiden. Brukt ved festmiddager i Håkonshallen i Bergen fra 1961, da hallen var ferdig restaurert og til det ble skiftet ut i 2005/2006.
Photo:
Bymuseet i Bergen
Dessertskål i fajanse, med flatt midtparti i bunnen, som runder opp mot en kant som svinger lett utover øverst. På kanten er det dekorringer i gull og blått. Bunnfargen er svakt gråtonet på oppsiden og benhvit på undersiden. Brukt ved festmiddager i Håkonshallen i Bergen fra 1961, da hallen var ferdig restaurert og til det ble skiftet ut i 2005/2006.
Photo:
Bymuseet i Bergen